Salsa de foie fresc
Categoria:
Salses
Tipus de plat: Salsa
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- 1 escalunya
- 100 grams de foie fresc
- 100 ml de nata
- 200 ml de brou d'au
- Un rajolí de vi de Porto
- Pebre mòlt
- Sal
4 racions
Utensilis
Batedora
Elaboració
-Comencem pelant i tallat al escalunya en juliana. La tirem en una cassola a foc lent fins que es torni transparent.
-Un cop estigui transparent incorporem un rajolí de vi de Porto i deixem que s'evapori l'alcohol. Seguidament incorporem el brou d'au i la nata. Deixem cuinar a foc lent durant 5 minuts.
-Passats aquests 5 minuts incorporem el foie tallat a daus i ho deixem 5 minuts que es cuini a foc lent perquè es fongui a poc a poc.
-Passem a un got de batedora la salsa i la passem perquè quedi una salsa fina.
-Tornem a posar-la al cassó i la deixem un parell de minuts que cogui a foc lent i es lliguin bé tots els sabors.
15min

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1226 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies