Pastissets de crema
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crestes
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Sucre
- Una placa de pasta de full
- Un litre de crema pastissera ( la trobareu a les meves receptes )
- Dos ous batuts
5 racions
Utensilis
Un batedor de varetes
Un bol de vidre de mida mitjana
Un pinzell
Una placa de forn amb un full de paper sulfurat
Una mànega pastissera amb un broc mitjà
Un talla pastes rodó de mida gran
Un pinzell
Elaboració
Primerament, fem la crema pastissera com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar.
Seguidament, agafem la pasta de full, i amb un talla pastes rodó, tallem deu cercles i els posem damunt de la placa de forn amb el paper sulfurat.
Tot seguit, pintem els cercles amb l'ou batut, i amb la mànega pastissera fem tres tires de crema, dobleguem la pasta de full, i amb una forquilla ho segellem, ho pintem amb l'ou batut, ho espolsem amb força sucre pel damunt, i enfornem els pastissets a 180º, fins que veiem que ja son ben daurats, i tot seguit ja els podrem treure del forn, i servir-los a taula.
1h

Etiquetes:
La cuina de les postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1716 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...