Truita de tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Espanya > Catalunya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • Mitja llauna de tonyina d'oli
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Dos ous batuts
  • Una llesca de pa de pagès
  • Un tomĂ quet madur

1 racions

ElaboraciĂł

Aquesta truita, la farem tipus " francesa ". En una paella amb oli d'oliva, posem els ous batuts, amb un polsim de sal. Quan tenim els ous mig cuallats, afegim la tonyina en una punta de la paella, i ho cargolem, tot fent una truita a la francesa.
Quan Ês cuita, ja la podrem servir a taila, damunt una llesca de pa de pagès, sucada amb tomàquet.

30min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Truita de tonyina

Enllaça aquesta recepta:

1247 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!