Truita de tonyina

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Mitja llauna de tonyina d'oli
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Dos ous batuts
  • Una llesca de pa de pagès
  • Un tomàquet madur

1 racions

Elaboració

Aquesta truita, la farem tipus " francesa ". En una paella amb oli d'oliva, posem els ous batuts, amb un polsim de sal. Quan tenim els ous mig cuallats, afegim la tonyina en una punta de la paella, i ho cargolem, tot fent una truita a la francesa.
Quan és cuita, ja la podrem servir a taila, damunt una llesca de pa de pagès, sucada amb tomàquet.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3906 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: