Crema de carabassó amb iogurt i ceba confitada

Categoria:
Típica de: Espanya → cataluinya
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Tres carabassons
  • Tres iogurts
  • Ceba confitada
  • Per fer la ceba confitada es necessita,
  • Dues cebes
  • Oli i dues cullerades de sucre moreno, ( si no es té sucre moreno es pot posar blanc)

3 racions

Elaboració

Es fan bullir els carabassons, amb poca aigua ja que el carabassó ja en porta bastant, solament els cobreix, i s'hi posa la sal corresponent.
Quan estan, s'escorre tota l'aigua i es converteixen amb purè amb la batedora, ha de quedar espès; es reserva.
Per fer la ceba caramel·litzada, es tallen a trossets petits, es posa a una paella amb oli, quan comença a estar cuita, es posa el sucre i es deixi que caramel·litzi
Per servir es posa en un bol en lloc d'un plat, si és transparent millor, primer es posa el iogurt, a sobre es posa el purè de carabassó i a damunt del purè, es posa una cullerada de la ceba caramel·litzada, i damunt la ceba i una ratlladura de llimona, molt poca.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2594 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: