Crema de carabassó amb iogurt i ceba confitada
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Espanya → cataluinya
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Tres carabassons
- Tres iogurts
- Ceba confitada
- Per fer la ceba confitada es necessita,
- Dues cebes
- Oli i dues cullerades de sucre moreno, ( si no es té sucre moreno es pot posar blanc)
3 racions
Elaboració
Es fan bullir els carabassons, amb poca aigua ja que el carabassó ja en porta bastant, solament els cobreix, i s'hi posa la sal corresponent.
Quan estan, s'escorre tota l'aigua i es converteixen amb purè amb la batedora, ha de quedar espès; es reserva.
Per fer la ceba caramel·litzada, es tallen a trossets petits, es posa a una paella amb oli, quan comença a estar cuita, es posa el sucre i es deixi que caramel·litzi
Per servir es posa en un bol en lloc d'un plat, si és transparent millor, primer es posa el iogurt, a sobre es posa el purè de carabassó i a damunt del purè, es posa una cullerada de la ceba caramel·litzada, i damunt la ceba i una ratlladura de llimona, molt poca.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2292 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.