Crema de carabassó amb iogurt i ceba confitada
Categoria:
Sopes i cremes
Típica de: Espanya → cataluinya
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Tres carabassons
- Tres iogurts
- Ceba confitada
- Per fer la ceba confitada es necessita,
- Dues cebes
- Oli i dues cullerades de sucre moreno, ( si no es té sucre moreno es pot posar blanc)
3 racions
Elaboració
Es fan bullir els carabassons, amb poca aigua ja que el carabassó ja en porta bastant, solament els cobreix, i s'hi posa la sal corresponent.
Quan estan, s'escorre tota l'aigua i es converteixen amb purè amb la batedora, ha de quedar espès; es reserva.
Per fer la ceba caramel·litzada, es tallen a trossets petits, es posa a una paella amb oli, quan comença a estar cuita, es posa el sucre i es deixi que caramel·litzi
Per servir es posa en un bol en lloc d'un plat, si és transparent millor, primer es posa el iogurt, a sobre es posa el purè de carabassó i a damunt del purè, es posa una cullerada de la ceba caramel·litzada, i damunt la ceba i una ratlladura de llimona, molt poca.
30min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1588 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Crec que te que esta bona aquesta recepta, la probare.
Segur que ho provaré, es un altra manera de fer els aspinacs
La crema de que es? me inmagino de formatge
Moltes gracies pels comentaris. M'agrada que vos hagi agradat.
Provare aquesta recepta,he vist molts ous farcits pro aquests mai. Som veínes de poble.