Iogurts fets de casa sense iogurtera
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Batut
Típica de: Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 litre de llet
- Un iogurt
2 racions
Utensilis
Una nevera portàtil
Elaboració
Posarem la llet a calen-tar a 45 graus, si no es te termòmetre es pot saber, posant el dit
(ben net),a la llet i no te que cremar estan el màxim de calenta, i barrejarem el iogurt i ho remenarem amb un batidor perquè es dissolgui.Ho passarem amb pots de vidre,els taparem amb la seva tapa, els posarem dins d'una nevera portàtil,i al costat dels pots de llet un pot d'aigua igual de calenta.
Al cap de unes vuit hores ja estaran fets, i amb un sabor diferent.
A questa forma de fer-los te l'avantatge, de que s'hem poden fer mes quantitat que amb la iogurtera.
Si no es te nevera va igual de ve,tapar els pots amb una manta ben doblada.
15min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4530 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.