Estrelletes

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: hipocalòrica
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 6 ous
  • 9 cullerades de sucre
  • 500g de farina
  • 600g d'aigua
  • Un xorret de anís
  • Ralladura d'una llimona
  • 2l d'oli de girasol

10 racions

Elaboració

Barregeu-ho, tot amb la batedora, de manera que quedi una pasta fina, deixeu reposar 15 minuts.
Poseu l'oli a escalfar en una cassola no massa gran.
Poseu-hi el motlle en forma d'estrella a dins.
Quan el motlle estigui calent, suqueu-lo a la pasta, sense cobrir-lo del tot.
Seguidament el poseu a la cassola I quan es desprengui la pasta del motlle, l'enrossim per les dues bandes.
Empolseu les estrelletes amb sucre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

793 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

gotictarrega diu:
Carme!
Em vas ben sorprendre... avui encara ens n'hem llepat els dits :))

Una recepta molt nadalenca, original i bona :)


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!