Mermelada sense sucre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 15 prunes
  • 10 datils
  • 50 panses de les petites
  • Una mica d'aigua

3 racions

Elaboració

es posen els fruits secs en un bol,es cobreixen d'aigua,la justa per cobris.
Es deixen en remull tota la nit.
A l'endemà es passen pel minipimer fins que quedi una pasta fina. I ha es pot consumir.
Es molt bona per sucar el pa i a sobre formatge,tan el de sucar com amb llenques.

15min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3574 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Carmen vives diu:
M'he descuidat en aquesta recepta, al acabar s'afegeix un polsim de canyella i un de vainilla,i es torna a passar el minipimer

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: