Conill estofat amb peres caramel·litzades i prunes sense pinyol

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un conill i mig de quilo tallat a trossos regulars
  • Oli d'oliva
  • Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
  • Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
  • Una ceba picolada
  • Quatre alls aixafats
  • Dues fulles de llorer
  • Un got de vi ranci
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Aigua
  • 300 grams de prunes sense pinyol
  • Peres caramel·litzades (les trobareu a les meves receptes)

5 racions

Utensilis

Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un cassó mitjà
Un colador fi

Elaboració

Primerament, fem les peres com explico a la meva recepta i les reservem calentes damunt la planxa. A part, en un cassó amb un dit d'aigua escaldem les prunes uns tres minuts, les escorrem i les reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els trossos de conill salpebrats, juntament amb: la ceba picolada, el llorer i els alls aixafats.
Quan tot plegat ja és ben sofregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim tres cullerots de brou de pollastre que cobreixi el conill,i deixem que cogui a foc baix fins que el conill estigui gairebé cuit.
Tot seguit, fiquem les peres i les prunes, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1134 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!