Conill estofat amb peres caramel·litzades i prunes sense pinyol
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Estofat
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un conill i mig de quilo tallat a trossos regulars
- Oli d'oliva
- Brou de pollastre casolà (el trobareu a les meves receptes)
- Sofregit de tomàquet (el trobareu a les meves receptes)
- Una ceba picolada
- Quatre alls aixafats
- Dues fulles de llorer
- Un got de vi ranci
- Sal
- Pebre negre en pols
- Aigua
- 300 grams de prunes sense pinyol
- Peres caramel·litzades (les trobareu a les meves receptes)
5 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa gran
Uns estalvis
Un cassó mitjà
Un colador fi
Elaboració
Primerament, fem les peres com explico a la meva recepta i les reservem calentes damunt la planxa. A part, en un cassó amb un dit d'aigua escaldem les prunes uns tres minuts, les escorrem i les reservem.
A continuació, en una cassola de terrissa amb un raig d'oli d'oliva, sofregim els trossos de conill salpebrats, juntament amb: la ceba picolada, el llorer i els alls aixafats.
Quan tot plegat ja és ben sofregit, afegim tres cullerots de sofregit de tomàquet, un got de vi ranci i deixem que redueixi.
Seguidament, afegim tres cullerots de brou de pollastre que cobreixi el conill,i deixem que cogui a foc baix fins que el conill estigui gairebé cuit.
Tot seguit, fiquem les peres i les prunes, corregim de sal, i deixem que s'acabi de coure tot plegat uns dotze minuts més i ja ho podrem servir a taula en la mateixa cassola amb uns estalvis a sota.
1h 30min
Etiquetes: Cuina d'hivern La meva cuina del conill Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2732 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.