Crema de carbassó sense formatge

Us ensenyo com fer una crema de carbassó sense formatge (sóc al·lèrgic).

Ingredients

  • 2 Carbassons
  • 1 Ceba
  • 1 Patata
  • Avecrem
  • Sal
  • Oli
  • 1l. d'Aigua
  • 1 Fulla d'api

3 racions

Elaboració

1. Talleu els carbassons i poseu-los en una olla.
2. Peleu, talleu i renteu la ceba i la patata, i cap a l'olla també.
3. Poseu avecrem esmicolat, un xic de sal, una fulla d'api, l'aigua i l'oli.
4. Poseu l'olla a bullir de 20 a 30 minuts a foc mitjà.
5. Quan la verdura ha bullit, retireu l'api, i segons si us agrada més clar o més espès, retireu una mica del caldo que després podreu aprofitar per fer sopa.
6. Tritureu el contingut de l'olla, i deixeu-lo reposar uns 40 minuts.
7. Si és necessari, escalfeu 10 minuts abans de servir.

1h 20min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3048 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Quim Lleonart diu:
Amic Marcel Josep, si vas a les meves receptes, podràs veure una variació de la crema de carbassó, que et pot ser interesant. Rep una salutació. Quim Lleonart.
Enric Renart Viussà diu:
Senzilla i perfecta, com la faig jo, però sense posar-hi mai avecrem.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: