Púding "fit" de platan

Ingredients

  • 2 Iogurts naturals i edulcorats. (Jo vaig escollir un de llimona, de La Fageda).
  • 2 Platans preferiblement madurs.
  • 4 Ous
  • Flocs d'avena
  • 2 Cullerades de Cacau en pols

8 racions

Utensilis

Batedora tipus turmix

Elaboració

Amb ajuda d'una batedora barrejarem els iogurts, els platans, 2 ous, i 2 clares dels altres dos ous que haurem anat separant. També i posarem l'avena i el cacau en pols.
En cas que no us agradés el gust de llimona prou fort, poseu els iogurts naturals.
Poseu la massa en un motllo per a forn, i l'introduïu al forn que estarà pre-escalfat a 180ºC amb calor a dalt i a baix durant 45 minuts.
Caldrà fer la prova de l'agulla al centre del pastís per comprovar si està o no ben cuit.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

415 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!