Remenat de salmó

Ingredients

  • 75g de salmó fumat
  • 2 Ous
  • All
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva
  • Torradetes

1 racions

Utensilis


Elaboració

-Fem la picadeta d'all i julivert.
-Després tallem a trossets el salmó i el sofregim a la paella.
-Li afegim la picadeta d'all i julivert. Batem els ous, els salpebrem, i quan comence a agafar coloret aboquem els ous a la paella on hi ha el salmó I la picada . Ho remenem.
-Ho posem tot al plat, amb unes torradetes i llestos.

10min


Recepta de cuina de Remenat de salmó

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1134 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:

1 comentaris:

Marcel Josep Olza i Monfort diu:
Hòstia que bo!
Un dia el faré


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!