Remenat de salmĂł

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 75g de salmĂł fumat
  • 2 Ous
  • All
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre negre mòlt
  • Oli d’oliva
  • Torradetes

1 racions

Utensilis


ElaboraciĂł

-Fem la picadeta d'all i julivert.
-DesprĂŠs tallem a trossets el salmĂł i el sofregim a la paella.
-Li afegim la picadeta d'all i julivert. Batem els ous, els salpebrem, i quan comence a agafar coloret aboquem els ous a la paella on hi ha el salmĂł I la picada . Ho remenem.
-Ho posem tot al plat, amb unes torradetes i llestos.

10min


Recepta de cuina de Remenat de salmĂł

En el plat per degustar-lo
per Jordi Garcia Miguel

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Remenat de salmĂł

Enllaça aquesta recepta:

1055 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Marcada com a favorita per:


1 comentaris:

Marcel Josep Olza i Monfort diu:
Hòstia que bo!
Un dia el farĂŠ


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!