Remenat de salmó
Categoria:
Ous i làctics
Tipus de plat: Remenat
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 75g de salmó fumat
- 2 Ous
- All
- Julivert
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d’oliva
- Torradetes
1 racions
Utensilis
Elaboració
-Fem la picadeta d'all i julivert.
-Després tallem a trossets el salmó i el sofregim a la paella.
-Li afegim la picadeta d'all i julivert. Batem els ous, els salpebrem, i quan comence a agafar coloret aboquem els ous a la paella on hi ha el salmó I la picada . Ho remenem.
-Ho posem tot al plat, amb unes torradetes i llestos.
10min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1462 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Sucre ja ho diu 4 cullerades superes 4 C/s i d'aigua unes gotes difícil quantificar unes gotes no té de quedar massa...
Cert. Jo de vegades també
La meva enhorabona per guanyar el concurs.
Está molt bo, ja ho veurás.
Doncs si. Gràcies