Macarrons "de joves"

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 250g. de Macarrons
  • 1 Paquet de daus de bacon
  • 1 Paquet de salsitxes de Frankfurt
  • 3/4 de litre d'Aigua
  • Sal
  • Oli

3 racions

Elaboració

1. Comenceu posant una olla amb aigua al foc, i quan arrenqui al bull poseu els macarrons. Podeu afegir sal, però feu-ho just quan bull, si no li costarà més. (Jo solc bullir la pasta i l'arròs blanc sense sal, m'agrada més).
Deixeu bullir durant 10 o 15 minuts.
2. Quan tingueu els macarrons bullits, passeu-los per un colador de verdures i tireu aigua freda per aturar la cocció.
3. En una paella poseu un raig d'oli i fregiu els daus de bacon i les salsitxes que tindreu tallades a trossets petits, d' 1 cm.
4. Seguidament poseu tomàquet fregit en quantitat abundant, amb una mica de sal si voleu.
5. Per últim, poseu els macarrons, feu un parell de voltes perquè quedi tot ben integrat i ja podreu servir.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1684 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: