Crostini de tomĂ quet i all

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 barra de pa (Bagueta).
  • 4 tomĂ quets mitjans.
  • 2 grans d’all
  • AlfĂ brega
  • Oli d'oliva,
  • Sal,
  • Pebre
  • Talla el pa a llesques i torra, sigui al forn, o a la torradora, durant uns 5 minuts

4 racions

ElaboraciĂł

Talla el pa a llesques i torra, sigui al forn, o a la torradora, durant uns 5 minuts
Talla els tomàquets en cubs petits, prem els alls, talla a tires l’alfàbrega i en un bol petit, barreja tot, assaona amb la sal, el pebre i l’oli d'oliva.
Reparteix per sobre els pans la barreja i desprĂŠs enforna al forn a 160 graus amb aire calent durant uns 5 minuts, sense aire calent a 180 graus, tambe uns 5 minuts


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Crostini de tomĂ quet i all

Enllaça aquesta recepta:

1349 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



2 comentaris:

Marcel Josep Olza i Monfort diu:
Hola, bones!
La segona enfornada a 160 graus sense aire calent quanta estona ĂŠs? 5 minuts igual que la primera?
GrĂ cies

Un dia ho farĂŠ
Joan Corminas diu:
Amic Marcel:

A 180 graus sense aire, necessita el mateix temps o sigui 5 minuts.
Sempre que vegis en una recepta que es tracta d'un forn d'aire la temperatura de la recepta ha de ser 20 graus menys que en un forn sense aire, el temps de cocció serà el mateix, amb aire o sense aire, tenint en compte aquests 20 graus de diferència
Cal dir que si no tÊns un forn d'aire i sols es elèctric, s'ha de posar a escalfar dalt i baix a la vegada, .


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!