Crema de cacau casolana
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per thermomix
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 100 gr d'avellanes torrades.
- 150 gr de sucre.
- 100 gr de xocolata, mínim 55% cacau.
- 100 gr de xocolata amb llet.
- 100 gr de xocolata blanca.
- 200 gr de llet.
- 120 gr d'oli de gira-sol.
12 racions
Elaboració
Amb la gerra de la Thermomix ben seca posarem les avellanes i el sucre, polvoritzant 20 segons a velocitat 5-7-9-10.
Afegirem les xocolates trossejats, i tornarem fer el mateix procés que amb les avellanes.
Ara posarem la llet i l'oli, programarem 7 minuts, velocitat 5 temperatura 50º.
ara ja la podem envasar i un cop freda la mantindrem a la nevera.
La veritat és que a casa agrada més que les que es poden comprar a qualsevol botiga.
10min
Notes

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1855 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies per comentar, ja ni m'en recordava que algún dia vaig escriure tot estes receptes.
Bona nit Marcel, pos tinc que portar-te la contraria en això, quan alguna vegada em comsumit nocilla de compra, li hem...
Hola Mestre, ja ni recordaba que tenien això que ho van fer a clase, jejejeje Temperatura varoma ara passats 10 anys ja...
Jordi, per a probar-lo Felicitats!!!
Aixo pareix dificil pero no ho es tant, i els meus invitats van quedar maravellats, per la presencia i per lo bo que estaba.