Crema de cacau casolana

Categoria:
Recepta per
EstaciĂł:
Dificultat: Inexperts

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 100 gr d'avellanes torrades.
  • 150 gr de sucre.
  • 100 gr de xocolata, mĂ­nim 55% cacau.
  • 100 gr de xocolata amb llet.
  • 100 gr de xocolata blanca.
  • 200 gr de llet.
  • 120 gr d'oli de gira-sol.

12 racions

ElaboraciĂł

Amb la gerra de la Thermomix ben seca posarem les avellanes i el sucre, polvoritzant 20 segons a velocitat 5-7-9-10.
Afegirem les xocolates trossejats, i tornarem fer el mateix procĂŠs que amb les avellanes.
Ara posarem la llet i l'oli, programarem 7 minuts, velocitat 5 temperatura 50Âş.
ara ja la podem envasar i un cop freda la mantindrem a la nevera.
La veritat ĂŠs que a casa agrada mĂŠs que les que es poden comprar a qualsevol botiga.

10min

Notes

Per


Recepta de cuina de Crema de cacau casolana

per Charo

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Crema de cacau casolana

Enllaça aquesta recepta:

1036 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



4 comentaris:

Marcel Josep Olza i Monfort diu:
Crec que ĂŠs una opciĂł molt mĂŠs sana que la comprada.

Ara ve, si fas una comparació amb la comprada i la feta a casa, et diran que agrada mÊs la comprada. Per què? Perquè els dolços industrials porten una sèrie de conservants i potenciadors dels sabors que fan que agradin mÊs.
Marcel Josep Olza i Monfort diu:
Això sí: si fas la comparació, tapa'ls-hi els ulls i no els hi diguis res jajaja
Charo diu:
Bona nit Marcel, pos tinc que portar-te la contraria en això, quan alguna vegada em comsumit nocilla de compra, li hem trobat regust a plàstic.
A dia de avui li he llevat 75 gr de sucre a la recepta. Dir-te tambĂŠ que li he anat llevant poc a poc. No sĂŠ els anys que fa que vaig publicar aquesta "nocilla" i les coses van canviant amb els anys, mires mĂŠs per la salut i per el que ens posem a la boca.
Charo diu:
GrĂ cies per comentar, ja ni m'en recordava que algĂşn dia vaig escriure tot estes receptes.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!