Arròs bullit amb ou escalfat
Categoria:
Arrossos i pastes
Dificultat: Facil
Ingredients
- Per una persona 100grs d'arròs-2 ous-Un pols de sal-Dos grans d'all-Unes gotes d'oli d'oliva-
1 racions
Utensilis
Dos cassons i una mica d'imagnaciò.
Elaboració
Posem un casso al foc amb aigua a bullir, amb un pols de sal , dos grans d'all pelats i unes gotes d'oli d'oliva. Mentrestant bull l'aigua , posem una altra casso al foc amb aigua a bullir. Un cop bull l'aigua del primer casso i tirem l'arròs . Deixem que bulli uns vint minuts i escorrem l'arròs i el posem en un plat. A l'altra casso , quan arrenqui el bull , baixem el foc i trenquem un ou i el tirem amb compte al casso , veurem que es fa com una bola amb el rovell i la clara, ha d'estar molt poc , uns instants i el traiem i el posem a sobre de l'arròs bullit , repetim operació amb l'altre ou . Un cop això emplatat, servim i trenquem els ous amb la forquilla i barregem be amb l'arròs, es prou bo.
45min
Notes
Conssel perquè surti be el plat. L'aigua d'escaldar els ous no ha de ser mai bullint quan tirem els ous.Nomès es tracta d'escaldar.
Etiquetes:
Arròs
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3967 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gracies. Hi farè un cop de ull.
Correctament, pastanagues.Gràcies Joan.
Carai, Cotlliure també és un bon lloc per comprar aquestes ostres.I la manera de menjarles esplendida, segur.
Te raó en Joan, i a més està mal escrit per part meva. Carrotes seria correcte en certa manera.
Esperem que be home. Ja hem faràs saber quelcom.