Cargols punxencs amb vinagreta
Categoria:
Amanides i plats freds
Dificultat: Facil
Ingredients
- Per un kilogram de cargols punxents-Un porro-Una ceba-Un gotet de vi blanc-Un parell d'alls-Una fulla de llorer-Un parell de grans de pebre negre-Unpols de sal-
- Per la vinagreta
- ............................
- Tres parts d'oli d'oliva-Una part de vinagre-Una mica d'esscalunya picada-Un pols de pebre vermell en pols-Un pols de julivert picat-Un pols de porradell picat-Un pols de sal-Un pols de pebre-
4 racions
Utensilis
Una olla o cassó pels cargols, un bol per la vnagreta i una cullera de fusta per remenar.
Elaboració
Posem els cargols a bullir en una cassola amb aigua salada, fulla de llorer,porro,vi blanc,ceba,alls i pebre en gra. Deixem coure cinc minuts. Deixem refredar els cargols en la cassola i l'aigua de courels. Mentrestant fem una vinagreta amb els ingredients indicats. Quant els cargols siguin refredats , els escorrem i els servim acompanyats de la vinagreta per sucar.
15min
Notes
Cinc minuts de bullir , potser es massa ,o es poc , depenent de la mida dels cargols
Etiquetes: Cargols Marisc i crustacis Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7007 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.