Pastis semi-fret de trufa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Amposta
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 litre de nata 35% matèria grassa per a muntar.
  • 500 gr de xocolata 70% de cacau.
  • 4 fulles de gelatina.

8 racions

Elaboració

Posar 100 gr de xocolata a la thermomix, i tritureu-per deixar-lo a ensopegades. Retirar i reservar.
Remullar les fulles de gelatina durant 5 minuts. Separar una tasseta de nata i escalfar en el micro, desfer a la nata calenta les fulles de gelatina.
La resta de xocolata, introduir-lo en la thermomix, juntament 200 g de nata i escalfar a 50 º perquè es desfaci tot i quedi una crema. Afegir la nata amb la gelatina. Retirar i reservar.
Rentar la thermomix perquè es refredi.
Muntar la nata, sense les papallones, a velocitat 5, durant 20 o 23 segons (ull que si es talla ... adéu postres)
Afegir la crema de xocolata que tenim reservada, i barrejar amb moviments envoltants, amb una espàtula. Afegir també les ensopegades de xocolata que teniem reservats.
Posar la barreja en un motlle desmuntable, o directament a la safata que s'hagi de servir, amb un cèrcol de emplatar, o bé fem un cercle amb acetat.
Decorar al gust, jo aquesta vegada ho vaig decorar amb encenalls de xocolata.

40min

Per


Recepta de cuina de Pastis semi-fret de trufa
Recepta de cuina de Pastis semi-fret de trufa

Ració

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2670 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: