 
						Arròs de cranc blau
Un arròs diferent, amb un gust a mar
												Categoria: 
						
						 Arrossos i pastes
 
						Arrossos i pastes
						
						
						
						Tipus de plat: Paella
						
						Típica de:  Espanya → Amposta
 Espanya → Amposta
						
						Estació:  primavera
 primavera  estiu
 estiu 
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- Per al fondo
- 2 crans blaus
- 4 dents d'all
- 1 nyora
- 4 tomates madures
- Copeta de ron
- Per l'arròs
- 1 cran blau més, se sol posar mig per persona
- Pimentó roig i verd
- 2 tomates madures
- 1 gra de all
- 250 gr d'arròs (mengen una mica massa)
- Sal, oli AOVE
 2 racions
 2 racions
Utensilis
Un olla per fer lo fondo
Una paellera
Elaboració
							Es tracta de fer un fondo concentrat a estil salmorreta.
A una olla posem AOVE posem els crans partits per la mitat, i en quant estiguin de color roig, posem el rom i flamegem.
Afegim els alls ecrasé, i la nyora sense pepites, ho deixem fregir un poc, i posem la tomata tallada a trocets petits. Deixem fregir a foc lent. Ho salem, més aviat poc, ja rectificarem al arròs.
Posem aigua, deixen que bulli, espumem, i passem lo túrmix per triturar tot el que pugem, deixem fer un fondo concentrat.
Colem i reservem el fondo.
A una paella, posem AOVE, i fem un sofregit a foc lent amb el cran partit per la mitat, els pimentons tallats molt petits, els alls i la tomata, sofregim l'arròs fins a nacarar.
Posem ara el fondo (el necessari) i rectifiquem de sal, deixem coure l'arròs com tenim constum.
														
 1min
  1min 
Notes
L'arròs a cada un li agrada en un punt de cocció, este arròs es pot fer sec com a paella o caldoset.
 Etiquetes: 
						Arros
 
						Etiquetes: 
						Arros  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 6460 visites.
 6460 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


 
									 
									![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Paella
 Paella 
  
  
  Carns
 Carns 
  Ous i làctics
 Ous i làctics
 Postres i dolços
 Postres i dolços Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram