Enrotllat de massana

Ingredients

  • 1 full de pasta de full fresca.
  • 3 pomes.
  • 3 cullerades de sucre.
  • Canela.
  • 1 nou de mantega.

6 racions

Elaboració

Pelar les pomes, tallar-les a trossos mitjans. Posar-les en un bol que pugui anar al microones, empolvorar amb sucre i amb canyella, afegir la nou de mantega i posar al microones uns 2 minuts a potència màxima, remoure i tornar-lo a posar 2 minuts més.
La poma ha de quedar sencera, però que al punxar amb un escuradents aquest tendra.
Mentre anar preparant la pasta de full, la desenrotllar i li farem uns talls transversals (mirar la foto).
Posarem l 'illa en el medi i tancarem a manera de trena.
Pintarem tota la superfície amb el caldet que ens han deixat anar les pomes.
Coure durant uns 20 minuts a forn preescalfat a 220 º, baixar la temperatura a 200 º si es torra molt.

30min

Per


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2159 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de febrer:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos Bunyols
Salsa de fesols negres
Salsa de fesols negres
Llegums i verdures
Coca de llardons
Coca de llardons
Postres i dolços Pastís
Atmetllats
Atmetllats
Postres i dolços Galetes

Veure receptes de febrer i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: