Enrotllat de massana
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 full de pasta de full fresca.
- 3 pomes.
- 3 cullerades de sucre.
- Canela.
- 1 nou de mantega.
6 racions
Elaboració
Pelar les pomes, tallar-les a trossos mitjans. Posar-les en un bol que pugui anar al microones, empolvorar amb sucre i amb canyella, afegir la nou de mantega i posar al microones uns 2 minuts a potència màxima, remoure i tornar-lo a posar 2 minuts més.
La poma ha de quedar sencera, però que al punxar amb un escuradents aquest tendra.
Mentre anar preparant la pasta de full, la desenrotllar i li farem uns talls transversals (mirar la foto).
Posarem l 'illa en el medi i tancarem a manera de trena.
Pintarem tota la superfície amb el caldet que ens han deixat anar les pomes.
Coure durant uns 20 minuts a forn preescalfat a 220 º, baixar la temperatura a 200 º si es torra molt.
30min


Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1470 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Gràcies per comentar, ja ni m'en recordava que algún dia vaig escriure tot estes receptes.
Bona nit Marcel, pos tinc que portar-te la contraria en això, quan alguna vegada em comsumit nocilla de compra, li hem...
Hola Mestre, ja ni recordaba que tenien això que ho van fer a clase, jejejeje Temperatura varoma ara passats 10 anys ja...
Jordi, per a probar-lo Felicitats!!!
Aixo pareix dificil pero no ho es tant, i els meus invitats van quedar maravellats, per la presencia i per lo bo que estaba.