Enrotllat de massana
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 full de pasta de full fresca.
- 3 pomes.
- 3 cullerades de sucre.
- Canela.
- 1 nou de mantega.
6 racions
Elaboració
Pelar les pomes, tallar-les a trossos mitjans. Posar-les en un bol que pugui anar al microones, empolvorar amb sucre i amb canyella, afegir la nou de mantega i posar al microones uns 2 minuts a potència màxima, remoure i tornar-lo a posar 2 minuts més.
La poma ha de quedar sencera, però que al punxar amb un escuradents aquest tendra.
Mentre anar preparant la pasta de full, la desenrotllar i li farem uns talls transversals (mirar la foto).
Posarem l 'illa en el medi i tancarem a manera de trena.
Pintarem tota la superfície amb el caldet que ens han deixat anar les pomes.
Coure durant uns 20 minuts a forn preescalfat a 220 º, baixar la temperatura a 200 º si es torra molt.
30min
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2054 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.