Arròs japonès

Així és com els japonesos fan l'arròs al foc. Normalment, tenen unes olles elèctriques especials.

Ingredients

Cocció:

  • 1 Got d'arròs
  • 2 Gots d'aigua
  • (La proporció és 2 gots d'aigua per cada got d'arròs)

Rentat:

  • Aigua

2 racions

Elaboració

Posem l'arròs en un bol i li posem l'aigua que faci falta i l'anem rentant amb les mans. Hem de canviar l'aigua fins que aquesta surti totalment transparent. A mi em surten uns 8 o 9 canvis d'aigua.
Posem l'arròs a una olla petita.
Posem 2 gots d'aigua per cada got d'arròs.
Posem l'olla al foc. Quan arrenqui a bullir, ho tapem i baixem el foc al mínim.
Cocció durant 10 minuts sense obrir la tapa.
Passats els 10 minuts, ho deixem reposar 10 minuts sense obrir la tapa.
Queda com enganxós, així es l'arròs típic del Japó.

25min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1807 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: