Arròs japonès
Així és com els japonesos fan l'arròs al foc. Normalment, tenen unes olles elèctriques especials.
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Japó
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Inexperts
Ingredients
Cocció:
- 1 Got d'arròs
- 2 Gots d'aigua
- (La proporció és 2 gots d'aigua per cada got d'arròs)
Rentat:
- Aigua
2 racions
Elaboració
Posem l'arròs en un bol i li posem l'aigua que faci falta i l'anem rentant amb les mans. Hem de canviar l'aigua fins que aquesta surti totalment transparent. A mi em surten uns 8 o 9 canvis d'aigua.
Posem l'arròs a una olla petita.
Posem 2 gots d'aigua per cada got d'arròs.
Posem l'olla al foc. Quan arrenqui a bullir, ho tapem i baixem el foc al mínim.
Cocció durant 10 minuts sense obrir la tapa.
Passats els 10 minuts, ho deixem reposar 10 minuts sense obrir la tapa.
Queda com enganxós, així es l'arròs típic del Japó.
25min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
643 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Això sí: si fas la comparació, tapa'ls-hi els ulls i no els hi diguis res jajaja
Crec que és una opció molt més sana que la comprada. Ara ve, si fas una comparació amb la comprada i la feta a casa,...
Hola, bones! La segona enfornada a 160 graus sense aire calent quanta estona és? 5 minuts igual que la primera? Gràcies...
Hòstia que bo! Un dia el faré
Gràcies, espero que t'agradi #MaJosepPlazas