Carn a la planxa al curri
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Graellada
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Filet de carn (vedella, porc, pollastre...)
- 2 cullerades de curri en pols
- 1 Raig d'oli d'oliva verge extra
1 racions
Elaboració
En un plat posem 2 cullerades de cafè de curri en pols i un raig d'oli. Amb una forquilla ho barregem tot fins que quedi com una pasta.
Posem a sobre el filet de carn en qüestió, que s'impregni i el girem perquè s'impregni per les dues bandes.
La planxa o la paella on el fem ha d'estar al foc, a una temperatura molt alta.
Posem la carn a la planxa, i quan veiem que ha canviat de color, la girem i deixem que es faci per l'altra banda.
15min
Notes
El truc perquè quedi la carn ben tendra és posar la planxa a una temperatura molt alta i quan es canvïi de color girar la carn i retirar, no la gireu diverses vegades perquè llavors queda una textura com la sola d'una sabata.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1456 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.