Secret de porc farcit

Ingredients

  • 3 Secrets de porc
  • 6 Botifarrons de ceba
  • 1 Ceba
  • Conyac
  • Oli
  • Sal
  • Fil per lligar
  • Escuradents

6 racions

Elaboració

El primer que farem serà tallar els secrets per la meitat al llarg, d'un costat a l'altre, de manera que ens quedin dos filets.
Posem a cada un dels filets un botifarró i l'enrrotllem, i hi punxem pals d'escuradents i ho lliguem amb fil.
Posarem en una cassola gran, que hi càpiga al forn, un raig d'oli i els secrets de porc.
El forn el tindrem preescalfat a 250ºC. Posarem la cassola dins.
Mentrestant en una paella sofregirem la ceba que tindrem tallada petita i perquè ajudi a fer-se hi posarem un poc de sal.
Quan la ceba hagi sofregit la posarem a la cassola del forn i posarem un got de conyac.
Ho deixarem coure aproximadament un parell d'hores o fins que veieu que queda ben daurat.

2h 20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

869 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!