Amanida carpaccio de tomĂ quet

Categoria:
Tipus de plat:
EstaciĂł:
Dificultat: Mitjana

ValoraciĂł: **** 4/5 (2 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 2 TomĂ quets pera o d'amanida
  • 1 Cogombre
  • 1 Ou dur
  • 1 Llauna de tonyina
  • 125g d'algues tipus Wakame
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Vinagre al gust

1 racions

ElaboraciĂł

Rentem i tallem els tomĂ quets a rodanxes ben fines amb ajuda d'un ganivet ben afilat. Han de ser mĂ xim de 0,5cm.
Pelem el cogombre completament, i el rentem. Fem el mateix, ĂŠs a dir, fem rodanxes amb el ganivet de mĂ xim 0,5cm.
Ho hem de disposar tot al plat, en rodĂł, sobreposant el tomĂ quet, i desprĂŠs a sobre, farem el mateix amb el cogombre.
Pelem l'ou que tindrem bullit, el passarem per sota l'aixeta per treure qualsevol resta de la closca que pugui ser desagradable a l'hora de mastegar.
Amb ajuda del ganivet ben afilat, en farem rodanxes de 0,5 cm, i les disposarem al voltant del cogombre.
Entremig de l'ou i a sobre del cogombre, posarem la tonyina, la qual haurem tret l'excĂŠs de conservant.
I desprĂŠs, per sobre del tomĂ quet, anirem disposant l'alga wakame.
Amanim al nostre gust.

15min

Notes

Vigileu amb el wakame:
No Ês tant bo com es pensa, llavors us recomano posar poquet per donar gust, perquè provoca moltes flatulències i desprÊs de menjar-la ho he passat fatal.

Ho podeu substituir per pebrot verd tallat a tires petites.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Amanida carpaccio de tomĂ quet

Enllaça aquesta recepta:

610 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!