Crema de coco al curri

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 150 g de ceba
  • 200 g de patata
  • 1 litre de llet
  • 50 g de coco ratllat
  • 1 llauna de llet de coco ( 400 g)
  • Curri

6 racions

Elaboració

1 . SOFREGIR LA CEBA amb oli. Quan estigui transparent POSAR-HI LES PATATES tallades a daus i donar-li unes quantes voltes. Salar-ho !!
2. AFEGIR-HI LA LLET I EL COCO, deixant que bulli, a poc foc, fins que les patates estiguin cuites.
3. AFEGIR-HI LA LLET DE COCO i triturar-ho tot.
4. PASSAR LA CREMA PEL COLADOR XINÈS.
5. Servir-la freda o calenta, i POSAR-HI EL CURRI MÒLT PER SOBRE.

1h

Notes

És una recepta senzilla, de pocs ingredients, i té pocs moments delicats. No obstant això, cal vigilar bé la ceba que no es cremi, per exemple, i també tenir en compte que la llet quan bull puja molt i es pot sobreeixir, per això cal tenir el foc baixet tota l’estona.
Tant es pot prendre freda com calenta.
Potser en comptes d’espolsar el curry per sobre, algú pot provar de fer un gelat de curry i fer-ne una bola…m’encanten les sopes calentes amb bola de gelat!!!


Recepta de cuina de Crema de coco al curri

La crema de coco al curri és fàcil de fer i es pot servir tant freda com calenta
per El marron glacé

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1004 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!