Crema de coco al curri

Categoria:
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 150 g de ceba
  • 200 g de patata
  • 1 litre de llet
  • 50 g de coco ratllat
  • 1 llauna de llet de coco ( 400 g)
  • Curri

6 racions

ElaboraciĂł

1 . SOFREGIR LA CEBA amb oli. Quan estigui transparent POSAR-HI LES PATATES tallades a daus i donar-li unes quantes voltes. Salar-ho !!
2. AFEGIR-HI LA LLET I EL COCO, deixant que bulli, a poc foc, fins que les patates estiguin cuites.
3. AFEGIR-HI LA LLET DE COCO i triturar-ho tot.
4. PASSAR LA CREMA PEL COLADOR XINÈS.
5. Servir-la freda o calenta, i POSAR-HI EL CURRI MÒLT PER SOBRE.

1h

Notes

És una recepta senzilla, de pocs ingredients, i tĂ© pocs moments delicats. No obstant aixĂČ, cal vigilar bĂ© la ceba que no es cremi, per exemple, i tambĂ© tenir en compte que la llet quan bull puja molt i es pot sobreeixir, per aixĂČ cal tenir el foc baixet tota l’estona.
Tant es pot prendre freda com calenta.
Potser en comptes d’espolsar el curry per sobre, algĂș pot provar de fer un gelat de curry i fer-ne una bola
m’encanten les sopes calentes amb bola de gelat!!!


Recepta de cuina de Crema de coco al curri

La crema de coco al curri Ă©s fĂ cil de fer i es pot servir tant freda com calenta
per El marron glacé

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Crema de coco al curri

Enllaça aquesta recepta:

947 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!