Macarrons amb anous i mascarpone

Ingredients

  • 300 grm. de macarrons
  • 50 grms d'anous molt picades
  • 1 gra d'all picat
  • 100 grms. de formatge mascarpone
  • 2 cullerades de llet
  • 30 grms. de mantega
  • Formatge parmesa ratllat

4 racions

Elaboració

En una paella gran i posem la mantega,l'all i les anous, remenem deixem un parell de minuts i afegim la llet i el mascarpone, salpebrem.
Afegim els macarrons cuits, barrejem be i servim calents.
Els acompanyarem del parmesa ratllat

15min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

955 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!