Melmelada de plàtan

Ingredients

  • 1 kg plàtans sense closca
  • 800 grams de Gelierzucker
  • El suc d'una llimona
  • 1 tros de gingebre fresc

1 racions

Elaboració

Talla el plàtan a trossos petits.
Pela el gingebre i talla molt petit, afegeix el sucre i el suc de llimona i cuina fins a obtenir una consistència de melmelada

Notes

Gelierzucker és una barreja de sucre i agents gelificant s, per a la preparació ràpida de melmelades, i gelees.
La fruita es pot processar en un producte final, relativament ràpid i simple mitjançant l'addició de calor.
Fruites molt madures o dolses, que contenen poca pectina, i per tant el i costa d'espessa es pot gelifica amb Gelierzucker.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1291 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!