Melmelada de plàtan
Categoria:
Postres i dolços
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg plàtans sense closca
- 800 grams de Gelierzucker
- El suc d'una llimona
- 1 tros de gingebre fresc
1 racions
Elaboració
Talla el plàtan a trossos petits.
Pela el gingebre i talla molt petit, afegeix el sucre i el suc de llimona i cuina fins a obtenir una consistència de melmelada
Notes
Gelierzucker és una barreja de sucre i agents gelificant s, per a la preparació ràpida de melmelades, i gelees.
La fruita es pot processar en un producte final, relativament ràpid i simple mitjançant l'addició de calor.
Fruites molt madures o dolses, que contenen poca pectina, i per tant el i costa d'espessa es pot gelifica amb Gelierzucker.
Etiquetes:
Plàtan
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1848 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c