Melmelada de plĂ tan

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: ** 2/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 kg plĂ tans sense closca
  • 800 grams de Gelierzucker
  • El suc d'una llimona
  • 1 tros de gingebre fresc

1 racions

ElaboraciĂł

Talla el plĂ tan a trossos petits.
Pela el gingebre i talla molt petit, afegeix el sucre i el suc de llimona i cuina fins a obtenir una consistència de melmelada

Notes

Gelierzucker ĂŠs una barreja de sucre i agents gelificant s, per a la preparaciĂł rĂ pida de melmelades, i gelees.
La fruita es pot processar en un producte final, relativament ràpid i simple mitjançant l'addició de calor.
Fruites molt madures o dolses, que contenen poca pectina, i per tant el i costa d'espessa es pot gelifica amb Gelierzucker.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Melmelada de plĂ tan

Enllaça aquesta recepta:

1220 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!