Confit d'ànec amb mongetes del ganxet i melmelada de ceba
Categoria:
Carns
Tipus de plat: Rostit
Recepta per forn
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un confit d'ànec envasat al vuit amb el seu greix
- Melmelada de ceba ( la podeu trobar a les meves receptes )
- 100 grams de mongetes del ganxet cuites
1 racions
Utensilis
Una cassola de terrissa mitjana
Un plat pla
Unes pinces pel forn
Elaboració
Primerament, amb les mongetes del ganxet, fem un llit en el fons de la cassoleta.
Tot seguit, fiquem el confit el màxim net del greix del envàs, damunt les mongetes.
Ja per acabar, cobrim el confit amb la melmelada de ceba, feta com explico a la meva recepta.
Seguidament, fiquem la cassoleta en el forn a 180º, durant dotze minuts, i ja la tindrem llesta per treure-ho a taula amb un plat a sota, amb l'ajud d'unes pinces pel forn.
40min
Notes
Farem tantes cassoletes de confit, com gent segui a taula.
Etiquetes: Cuina de tardor Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2168 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.