Crema de carbass贸 amb iogurt i melmelada de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Origen: Espanya > Catalunya
Estaci贸:        
Dificultat: F脿cil

Valoraci贸: Encara no te valoracions Afegir valoraci贸

Ingredients

  • Dos carbassons mitjans
  • Dos iogurts naturals
  • Aigua mineral
  • Sal
  • Nou moscada
  • Melmelada de ceba ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Una patata mitjana
  • Quatre torradetes

4 racions

Utensilis

Batedora el猫ctrica
Colador xin猫s
Colador f铆
Una llengua de pl脿stic
Un cass贸 gran
Un batedor de varetes
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Una gerra gran de vidre

Elaboraci贸

Primerament, fem la melmelada de ceba com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, en un cass贸 amb aigua mineral, posem a coure: la patata tallada a trossos i els carbassons pelats i tallats a trossos regulars.
Quan tot plegat 茅s cuit, passem la batedora el猫ctrica, i ho passem pel colador xin猫s amb l'ajud de la batedora. A continuaci贸, ho passem pel colador f铆, i ho posem en el cass贸 on acabarem de fer la crema. Amb l'ajud del batedor de varetes, anem remenant a foc baix, afegim els dos iogurts, un polsim de nou moscada, i corregim de sal.
Quan ja tenim la crema amb la textura que ens agrada d'espessor, la retirem, del foc, la deixem refredar i tot seguit la fiquem en una gerra a la nevera, unes quantes hores, fins el moment de servir-ho a taula.
A part, agafem les torradetes de pa, les untem amb la melmelada de ceba, i les reservem.
En el moment de servir la crema. omplim les escudelletes fins arribar gaireb茅 a dalt del tot, posem una torradeta amb melmelada de ceba al damunt, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Crema de carbass贸 amb iogurt i melmelada de ceba

Enlla莽a aquesta recepta:

874 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol路licitar una revisi贸 del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!