Crema de carbassó amb iogurt i melmelada de ceba

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos carbassons mitjans
  • Dos iogurts naturals
  • Aigua mineral
  • Sal
  • Nou moscada
  • Melmelada de ceba ( la podeu trobar a les meves receptes )
  • Una patata mitjana
  • Quatre torradetes

4 racions

Utensilis

Batedora elèctrica
Colador xinès
Colador fí
Una llengua de plàstic
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Quatre escudelletes de porcellana blanca
Una gerra gran de vidre

Elaboració

Primerament, fem la melmelada de ceba com explico a la meva recepta, i la reservem.
Seguidament, en un cassó amb aigua mineral, posem a coure: la patata tallada a trossos i els carbassons pelats i tallats a trossos regulars.
Quan tot plegat és cuit, passem la batedora elèctrica, i ho passem pel colador xinès amb l'ajud de la batedora. A continuació, ho passem pel colador fí, i ho posem en el cassó on acabarem de fer la crema. Amb l'ajud del batedor de varetes, anem remenant a foc baix, afegim els dos iogurts, un polsim de nou moscada, i corregim de sal.
Quan ja tenim la crema amb la textura que ens agrada d'espessor, la retirem, del foc, la deixem refredar i tot seguit la fiquem en una gerra a la nevera, unes quantes hores, fins el moment de servir-ho a taula.
A part, agafem les torradetes de pa, les untem amb la melmelada de ceba, i les reservem.
En el moment de servir la crema. omplim les escudelletes fins arribar gairebé a dalt del tot, posem una torradeta amb melmelada de ceba al damunt, i ja ho podrem servir a taula.

40min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2498 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: