Melmelada de maduixes
Categoria:
Postres i dolços
Estació: primavera
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Agafem 1/2 quilo de maduixots, 1/2 quilo de sucre i una llimona.
1 racions
Elaboració
Netegem bé els maduixots i els tallem en quatre trossos, els barregem bé amb el sucre i els ruixem amb el suc de la llimona. Ho posem en un bol de vidre i ben tapat a la nevera un mínim de 24 hores perquè facin força suc. Ho remenem bé i ho posem al microones, a màxima potència , 10 minuts, ho tornem a remenar i 10 minuts més, ho tornem a remenar i 10 minuts més i ho tornem a remenar i 10 minuts més; en total 40 minuts. Ho passem per la batedora i ho posem en pots de vidre que esterilitzarem al bany maria.
40min
Notes
Més ben dit de maduixots, perquè és dificil trobar maduixes al mercat i quan se'n troben el preu no és com per fer-ne melmelada.
De temps he posat 40 minuts, però no he comptat el temps que tenim les maduixes amb el sucre i l'esterilitzat.
Etiquetes:
Postres cafe
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2406 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
són molt bones aquestes tomaques quim... acompanyant la carn a la brassa a casa triomfen! PTNTS Dolça
Celebro que t'agradi Àngels. Si el fas ja em diràs què t'ha semblat.
Hola; Tinc farina de garrofa i fa dies que em ronda pel cap provar de fer un coc. Queda ben esponjós? I el gust? m'han...
I si no és divendres sant també és esplèndida aquesta recepta!! A casa nostra per divendres sant cassoleta de bacallà...
La ratafia fa la mateixa funció de l'anís, de deixar-la brillant del damunt????