Melmelada de maduixes

Ingredients

  • Agafem 1/2 quilo de maduixots, 1/2 quilo de sucre i una llimona.

1 racions

Elaboració

Netegem bé els maduixots i els tallem en quatre trossos, els barregem bé amb el sucre i els ruixem amb el suc de la llimona. Ho posem en un bol de vidre i ben tapat a la nevera un mínim de 24 hores perquè facin força suc. Ho remenem bé i ho posem al microones, a màxima potència , 10 minuts, ho tornem a remenar i 10 minuts més, ho tornem a remenar i 10 minuts més i ho tornem a remenar i 10 minuts més; en total 40 minuts. Ho passem per la batedora i ho posem en pots de vidre que esterilitzarem al bany maria.

40min

Notes

Més ben dit de maduixots, perquè és dificil trobar maduixes al mercat i quan se'n troben el preu no és com per fer-ne melmelada.
De temps he posat 40 minuts, però no he comptat el temps que tenim les maduixes amb el sucre i l'esterilitzat.

Per


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3631 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

2 comentaris:

Núria Valls diu:
Què fàcil! I sense embrutar res....Apuntada!!!!
Dolça diu:
Només has de prendre la precaució de parar la cocció cada 10 minuts, remenar i tornar-hi, així fins a 4 vegades.
No s'enganxa mai i agafa un color molt bonic.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: