Magdalenes superfàcils
Categoria:
Postres i dolços
Recepta per forn
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200gr farina (jo he fet servir farina schär sense gluten perque la meva nena és celíaca, i queden molt bé)
- 200gr sucre
- 200gr mantega
- 4 ous
- 1 culleradeta de llevat en pols
- Motlles de paper
8 racions
Utensilis
Papers de magdalenes o motlles de silicona
Elaboració
Barrejarem tots els ingredients, primer els ous amb el sucre, desprès afegirem la mantega desfeta prèviament al microones, i per últim posarem la farina barrejada amb el llevat i tamitzada.
Quan tinguem una masa homogènea i amb els ingredients ben integrats es hora de posar la masa dins les càpsules de paper (nomès fins a la meitat ja que al forn pujaran).
Enfornem les nostres magdalenes uns 20 minuts a 200º amb el forn preescalfat.
30min
Notes
Si les vols aromatitzar una mica se li pot afegir a la masa una mica de ratlladura de llimona o taronja o tambè algun tipus d'aroma o concentrat....Imaginació al poder!!!
Etiquetes:
Postres Postres cafe
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
11385 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Que bo!!!!Jo el faig igual que tu però en comptes de posar-hi ou cru a la patata li poso una mica de mantega.
Hola Fran!!! Que bien verte por aquí! La receta estupenda.Apuntada!!
m'encanten les magdalenes! apuntada per fer-les!
Hola Fran! que gracia! seguro que repites.Besitos!
Hola Àngels! Val la pena que provis de fer-ho ja que dura molt de temps ben conservat. Petonets!