Pastis en olla exprés

Ingredients

  • 4 ous
  • 1 got de sucre
  • Mig got d’oli de gira-sol
  • 1 sobre de llevat
  • 1 got de farina
  • 2 sobres de vainilla

8 racions

Elaboració

En un bol fiquem els ous i el sucre i ho barregem bé. A continuació fiquem l’oli de gira-sol, llevat, la farina, i la vainilla. Ho tornem a barrejar bé.
Engrassem una olla exprés amb mantega i una mica de farina, tanquem l’olla i la deixem a foc molt lent uns 30 o 35 minuts.
Quan el traiem podem decorar-lo amb xocolata o amb confitura i coco ratllat o ametlla aixó pot anar al gust.

30min

Notes

sobretot que el foc estigui molt lent.


Recepta de cuina de Pastis en olla exprés

Aqui teniu els ingredients

Recepta de cuina de Pastis en olla exprés

Posem tots els ingredients a la batedora

Recepta de cuina de Pastis en olla exprés

Engressem bé una olla exprés

Recepta de cuina de Pastis en olla exprés

Posem la masa a l´olla

Recepta de cuina de Pastis en olla exprés

Posem l'olla a foc lent

Recepta de cuina de Pastis en olla exprés

Podeu posar el pastis al forn per daurar-lo

Recepta de cuina de Pastis en olla exprés

Aqui el teniu espero que us agradi

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3947 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Núria Valls diu:
Segur que probo de fer-lo en molt poc temps.Mai m'haguès imaginat que es podia fer un pastís directament a la olla exprés!!
Nuri Valles diu:
El got no se mai de quina mida te de ser?.Yo ho entreg millor per pes oper cc.

Afegir comentari
 

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: