Carlota de Maduixes

Categoria:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 24 melindros
  • 6 fulls de gelatina
  • 1 vaina de vainilla
  • 250 ml llet sencera
  • 3 rovells
  • 120 gr de sucre
  • 300 ml de nata per muntar
  • 500 gr de maduixes

6 racions

Elaboració

Per començar hidratarem les fulles de gelatina amb aigua freda. En un cassó posem a bullir la llet amb la vaina oberta per la meitat i rascant les llavors amb un ganivet. Mentrestant batrem els ous amb el sucre fins que enblanqueixin. Un cop arrenqui el bull la llet, retirarem del foc i colarem sobre la mescla dels ous i el sucre per així d'aquesta manera retirar les restes de la vaina de vainilla. Tornem a posar al foc però aquest cop ben baix i remenarem amb una cullera de fusta sense parar. Un cop obtinguem una textura de crema espessa retirarem del foc i afegirem la gelatina i deixarem refredar. Muntarem la nata. Un cop veiem que la gelatina comenci a quallar ho afegirem a la nata però amb compte i barrejarem amb moviments envolvents de baix a dalt. Agafarem un motlle rodó d'uns 22 cm i hi posarem els melindros al fons i pels costats. Un cop col.locats els melindros posarem una part de la crema de vaïnilla al fons, després tallarem en trocets unes quantes meduixes i les posarem per sobre. Posarem la resta de la crema per sobre i acabarem el postre decorant la superfície amb trossos de maduixes en làmines. Deixarem reposar com a mínim dues hores a la nevera.

45min


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

849 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!