Puding de bròquil, espàrrecs i bolets amb salmó marinat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Un tall de puding de bròquil, espàrrecs i bolets d'un dit de gruix
  • Quatre talls de salmó marinat (el podeu trobar a les meves receptes)
  • Vinagreta de vinagre de mòdena (la trobareu a les meves receptes)
  • Mitja ceba picolada molt menuda
  • Salsa agra (la trobareu a les meves receptes)

1 racions

Utensilis

Un plat gran de porcellana blanca

Elaboració

Primerament, en el centre del plat fiquem el tall de puding pla d'una manera abellidora.
Seguidament, al voltant del puding, fiquem els talls de salmó filetejats una mica arrugats.
A part, fem la salsa agra com explico a la meva recepta i la repartim pel damunt dels talls de salmó. Ja per acabr el plat, espolsem tot el plat amb la ceba picolada, ho reguem tot plegat amb la vinagreta de mòdena i ja ho podrem servir a taula.

1h

Notes

Farem tants plats com començals seguin a taula


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2220 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: