Crema catalana amb plàtan arrebossat i mel de romaní
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crema
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera
estiu
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un litre de crema catalana (la trobareu a les meves receptes)
- Sis plàtans de mida mitjana
- Sucre
- Mel de romaní
- Farina
- Pa ratllat
- Oli d'oliva
- Dos ous batuts
6 racions
Utensilis
Sis cassoletes de terrissa per la crema catalana
Un bufador
Un cassó gran
Un batedor de varetes
Una paella gran
Una aranya de filferro
Una safata metàl·lica amb un paper de cuina
Un bol de vidre mitjà
Elaboració
Primerament, pelem els plàtans, els tallem en rodantxes d'un dit de gruix, les passem per farina, ou i pa ratllat, i tot seguit les fregim fins que estiguin daurades i les reservem damunt la safata amb un paper de cuina.
Seguidament, fem la crema catalana com explico a la meva recepta, la repartim entre les cassoletes les cremem amb el bufador i les reservem.
Tot seguit, fiquem cinc rodantxes de plàtan fregit en cada cassoleta, les cobim amb una mica de mel de romaní, i ja les podem servir a taula, després de tenir les cremes, deu minuts a la nevera.
1h 30min
Etiquetes:
La cuina de les postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1511 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...