Puding blanc d'ametlles
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Púding
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 3/4 de litre de llet
- 9 cullerades de maizena
- 5 cullerades de sucre
- 60 grms. d'ametlla en pols
- 1 xupito de ron
5 racions
Elaboració
Barrejar en un casso la maizena, el sucre i l'ametlla, desfer amb la llet.
Posar al foc i sense deixar de remenar portar a ebullicio, deixar bullir uns segons i retirar del foc.
Afegir el ron i remenar be.
Posar amb una flamera o motllets individuals.
Servir molt fred.
Es pot acompanyar de xocolate negra desfeta, mermelada de taronga etc.
15min
Etiquetes: Postres Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1731 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.