Llimones farcides de mató i fruites

Categoria:
Típica de: Espanya → Catalunya
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Quatre llimones
  • Mató
  • Fruites variades
  • Mel

4 racions

Elaboració

Primer buidarem les llimones (jo quant utilitzo una llimona la buido i la guardo al congelador i així sempre les tinc a punt) el suc de una el reservarem per fer el mató'aquí i trobareu la recepta que ja vagis publicar.
Quant tenim el mató, (pot ser comprat) i posarem una mica de mel i barrejarem les fruites fetes a trossets petits, farcirem les llimones i per sobre l'adornarem amb trossets de fruita de manera que quedin vistoses,i ja les tindrem llestes per servir. Al estiu es millor treure-les fresques de la nevera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2341 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: