Mató

Ingredients

  • 2 litres de llet sencera (no desnatada)
  • El suc de dues llimones

4 racions

Elaboració

Es posa la llet a una cassola a calen-tar al foc i quan estigui a punt de bullir (note que arribar a bullir) si bull s'aparte un moment; si tire el suc de les llimones i es va movent molt a poc a poc amb una cullera de fusta i la llet s'anirà quallant; quant estigui es deixe refredar del tot i llavors ja es podrà passar per un colador ben espès; es deixe fin que a tret tota l'aigua.
Quede molt bo sI es barregem amb una mica de mel.
SI es resisteix a quallar potser que i falti una mica mes de suc de llimona això dependrà de la mida de les llimones.

15min

Notes

En la foto el motlle es un colador xino


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

20094 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

7 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
M´agrada molt el mató, i com no, m´agrada molt que algú hagi publicat la recepte de com fer mató.
Àngels Fernández Guillén diu:
No em pensava que fos tan fàcil fer mató. Provaré de fer-lo.
Kro Kolomina diu:
L'he probat però ho he de repetir, ja que s'ha de vigilar amb la llimona!!!! Em pensava que això de fer mató era més complicat. Moltes gràcies.
gotictarrega diu:
Hola Carme!
Ara acabem de redescobrir les teues receptes.

Felicitats!
Carmen vives diu:
Moltes gracies pels comentaris. M'agrada que vos hagi agradat.
Jaume Jorba diu:
Carme,

Ha quallat perfectament i d'aspecte és fantàstic, però ha quedat una mica eixut, ha de ser així? Hi ha algun truquet?
El Algú diu:
I no pot ser llet desnatada? Que no quallaria be, llavors?

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: