Mató

Ingredients

  • 2 litres de llet sencera (no desnatada)
  • El suc de dues llimones

4 racions

Elaboració

Es posa la llet a una cassola a calen-tar al foc i quan estigui a punt de bullir (note que arribar a bullir) si bull s'aparte un moment; si tire el suc de les llimones i es va movent molt a poc a poc amb una cullera de fusta i la llet s'anirà quallant; quant estigui es deixe refredar del tot i llavors ja es podrà passar per un colador ben espès; es deixe fin que a tret tota l'aigua.
Quede molt bo sI es barregem amb una mica de mel.
SI es resisteix a quallar potser que i falti una mica mes de suc de llimona això dependrà de la mida de les llimones.

15min

Notes

En la foto el motlle es un colador xino


Recepta de cuina de Mató
per Carmen vives

Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

17181 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

7 comentaris:

Jordi Bosch Negre diu:
M´agrada molt el mató, i com no, m´agrada molt que algú hagi publicat la recepte de com fer mató.
Àngels Fernández Guillén diu:
No em pensava que fos tan fàcil fer mató. Provaré de fer-lo.
Kro Kolomina diu:
L'he probat però ho he de repetir, ja que s'ha de vigilar amb la llimona!!!! Em pensava que això de fer mató era més complicat. Moltes gràcies.
gotictarrega diu:
Hola Carme!
Ara acabem de redescobrir les teues receptes.

Felicitats!
Carmen vives diu:
Moltes gracies pels comentaris. M'agrada que vos hagi agradat.
Jaume Jorba diu:
Carme,

Ha quallat perfectament i d'aspecte és fantàstic, però ha quedat una mica eixut, ha de ser així? Hi ha algun truquet?
El Algú diu:
I no pot ser llet desnatada? Que no quallaria be, llavors?

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: