Patates farcides a l'estil d'Olot
Categoria:
Amanides i plats freds
Típica de: Catalunya
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- Mig quilo de patates mitjanetes
- Carn de vedella i porc (150 grams de cada)
- Un trosset de paté o una llauneta petita
- Dues cebes mitjanetes
- Un raget de conyac.
- Una mica de mantega
- Oli verge d'oliva, pebre negre i sal
- Un ou sencer.
4 racions
Elaboració
Bullirem primerament les patates amb pell, després de passar-les per sota l'aigua i netejar-les correctament, i les reservarem.
Farem un sofregit amb la ceba picadeta, i quan sigui confitada, hi afegirem la carn picada, amb la sal i una mica de pebre negre.
Quan tot sigui ben rosset, hi tirarem el conyac i afegirem el paté, deixant-ho al foc uns minuts més. Ho reservarem.
Pelarem les patates, i les tallarem a rodanxes no massa fines.
Agafarem el sofregit de la carn, hi ho posarem enmig de dues rodanxes, tenint cura de buidar-les una mica per posar-hi el farciment.
Quan tinguem les patates farcides, les passarem per ou batut i les fregirem.
Són boníssimes!!!
1h
Notes
Cal menjar-les calentes, acompanyades d'una amanida verda o quelcom de verdura.
Podem fer-les també amb un puré molt espès, i farcint-les igualment.
Etiquetes: Patates d'olot Patates facides a l'estil d olot Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
7242 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.