Braç de patata farcit

Ingredients

  • Un kg de patates
  • 2 llaunes de tonyina
  • 3 pebrots escalivats
  • 4 ous dus
  • 16 olives sense pinyol

4 racions

Elaboració

Bullirem les patates amb pell, quant estiguin cuites,les passarem pel passa pures, també es poden xafar amb una forquilla, hi posarem la sal i una mica de mantega.a continuació les estendrem en un film,ben repartides,i las tindrem apunt per farcir-les.
Per el farciment,courem els ous i escalivarem els pebrots, des pues de pelar-los els farem a trossos,ho barrejarem amb la tonyina i les olives i posarem la sal que correspon, ho picarem ben pi-cadet, també que de be amb la batedora.
Ja podrem farcir el braç,i enrrollar-lo.Per sobre l'adornarem amb tiretes de pebrot que arbrem fet sobrar,i les olives, també hi posarem ansiam pi-cadet.

35min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4032 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: