Creps farcides amb arròs amb llet, amb sucre cremat

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Vuit creps (les trobareu a les meves receptes)
  • Arròs amb llet (la trobareu a les meves receptes)
  • Sucre

4 racions

Utensilis

Un bufador
Una crepera
Un cassó gran
Quatre plats de postre grans

Elaboració

Primerament, fem l'arròs amb llet com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar i la fiquem a la nevera una mitja hora.
A part, fem les creps com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem.
Seguidament, amb una cullera sopera, anem agafant arròs amb llet, i anem omplint les creps, i tot seguit, les enrotllem com si féssim un caneló i les fiquem de dos en dos, en cada plat de postre.
A continuació, espolsem les creps amb força sucre pel damunt, i amb el bufador les cremem, i ja les podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

638 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!