Creps farcides amb arròs amb llet, amb sucre cremat

Ingredients

  • Vuit creps [Veure recepta]
  • Arròs amb llet [Veure recepta]
  • Sucre

4 racions

Utensilis

Un bufador
Una crepera
Un cassó gran
Quatre plats de postre grans

Elaboració

Primerament, fem l'arròs amb llet com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar i la fiquem a la nevera una mitja hora.
A part, fem les creps com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem.
Seguidament, amb una cullera sopera, anem agafant arròs amb llet, i anem omplint les creps, i tot seguit, les enrotllem com si féssim un caneló i les fiquem de dos en dos, en cada plat de postre.
A continuació, espolsem les creps amb força sucre pel damunt, i amb el bufador les cremem, i ja les podrem servir a taula.

1h 30min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1996 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: