Creps farcides amb arròs amb llet, amb sucre cremat
Categoria:
Postres i dolços
Tipus de plat: Crep
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
4 racions
Utensilis
Un bufador
Una crepera
Un cassó gran
Quatre plats de postre grans
Elaboració
Primerament, fem l'arròs amb llet com explico a la meva recepta, i un cop feta la deixem refredar i la fiquem a la nevera una mitja hora.
A part, fem les creps com explico a la meva recepta, i un cop fetes les reservem.
Seguidament, amb una cullera sopera, anem agafant arròs amb llet, i anem omplint les creps, i tot seguit, les enrotllem com si féssim un caneló i les fiquem de dos en dos, en cada plat de postre.
A continuació, espolsem les creps amb força sucre pel damunt, i amb el bufador les cremem, i ja les podrem servir a taula.
1h 30min
Etiquetes:
La cuina de les creps La cuina de les postres
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1172 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Amic Jordi, els peixos fets a la papillota, no tenen temps de cocció, simplement hem de veure quan s'infla la bossa de la...
Amiga Teresa, per fer el rosbif s'acostuma a fer servir la mitjana o el tall rodó de vedella, però a la carnisseria et...
Perdoneu, però quan dieu "olla elèctrica" us esteu referint a la "Termo mix"?. Si és aixi, us diré que la Termo Mix,...
Amiga Flora, si vas a les meves receptes i busques l'apartat de cuina del Cister, podràs veure un recull de la cuina que es...
Amiga Patrícia, quan fem servir el forn ja sigui per fer plats de rostits, peixos o pastisseria,el forn sempre el posarem a...