Crema de carabassa

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Regne Unit
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 1 carabassa (1 Kg.)
  • 1 ceba
  • Mantega
  • Crema de llet
  • Nou moscada
  • Pebre negre

5 racions

Elaboració

Poseu la ceba tallada a galls en una cassola on haureu posat una mica de mantega. Sofregiu -la ceba. A banda peleu i talleu la carabassa en talls fins (com si féssiu una truita de patates). Tireu la carabassa a la cassola i remeneu. Tireu una miqueta de nou moscada ratllada i si us hi agrada el pebre . Al cap d’una mica poseu aigua i deixeu bullir d’uns 25 a uns 30 minuts. Tireu la crema de llet i tritureu la carabassa. Ja podeu fer plats.

40min

Notes

Aquesta plat és pot fer tot l’any. A l’hivern com hem explicat a la recepta. A l’estiu us la podeu menjar freda, tèbia o a temperatura ambient. Vigileu amb les espècies, no han de dominar. Amb poqueta quantitat és suficient. Pel que fa a la crema de llet amb mig pot ja en tindreu prou, d’aquesta manera aquest plat és menys calòric. Recordeu que la carabassa és baixa en calories. Si voleu en comptes de tirar aigua podeu tirar el suc que us queda de fer mongetes tendres. Queda molt bé. Hi ha gent que aconsella posar-hi brou.


Recepta de cuina de Crema de carabassa

Crema de carabassa. Foto: Loreto Meix.

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5747 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

1 comentaris:

Teresa Olivé Climent diu:
m'han regalat una carabassa i avui en menjarem per sopar

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: