Salmó al forn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Valoració: *** 3/5 (2 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 1.2 Kg de salmó
  • 3 taronges
  • Panses i pinyons
  • Sal i pebre

6 racions

Elaboració

Demaneu que us preparin uns talls se salmó tallats a llom. Els poseu en una safata que pugui anar a forn. Poseu els talls de salmó a la safata. Espremeu les taronges i aboqueu el suc a sobre dels talls de salmó.Tireu sal i pebre al gust. Repartiu les panses i els pinyons i ja ho podeu posar al forn. Amb uns 45 minuts a uns 180º C ja n'hi haurà prou.

1h


Recepta de cuina de Salmó al forn

Salmó al forn. Foto de L. Meix.
per Loreto Meix

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

5931 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

3 comentaris:

Nani Nolla diu:
Hola Loreto,
L'altre dia vaig veure un llibre sobre cuina de la Terra Alta i l'autora es diu Loreto Meix. És teu?
Nosaltres a casa fem el salmó amb maracujà. Ens agrada molt. Amb taronja no l'he provat mai.
Petonets.
Loreto Meix diu:
Sí. A lo primer.
On compres el maracujà?
Nani Nolla diu:
Enhorabona. El vaig veure prou interessant.
El maracujà el trobo a Tarragona en alguna botiga. Al Carrefour també n'hi ha.
Una abraçacada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!