Cuixa de be amb tomĂ quet fregit

Categoria:
Origen: Regne Unit
EstaciĂł:        
Dificultat: Inexperts

ValoraciĂł: ***** 5/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 talls de cuixa de be gruixuts i desossats
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • 8 tomĂ quets
  • All i julivert

4 racions

ElaboraciĂł

En primer lloc demanar a la carnisseria que us tallin la cuixa de be a talls gruixuts (2,5 cm aproximadament)
Treure l'os que queda al mig.
Salar i posar a la graella (tipus "le creuset")
Donar un tomb i fregir de l'altra banda.
En una paella a part fregiu els tomĂ quets que haureu partit per la meitat. Donar la volta i tirar la sal, l'all i el julivert. Servir dos trossos de tomĂ quet i el tall de be.

15min

Notes

La carn queda molt tendra. Us agradarà. Al Regne Unit les venen preparades i les mostren als aparadors. L'acompanyament Ês molt mediterrani, però el tomàquet o qualsevol altra hortalissa hi queda prou bÊ.


Recepta de cuina de Cuixa de be amb tomĂ quet fregit

Cuixa de be a la planxa.
per Loreto Meix

Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Cuixa de be amb tomĂ quet fregit

Enllaça aquesta recepta:

975 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!