Cuixa de be amb tomàquet fregit

Categoria:
Típica de: Regne Unit
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

  • 4 talls de cuixa de be gruixuts i desossats
  • Sal
  • Oli d'oliva
  • 8 tomàquets
  • All i julivert

4 racions

Elaboració

En primer lloc demanar a la carnisseria que us tallin la cuixa de be a talls gruixuts (2,5 cm aproximadament)
Treure l'os que queda al mig.
Salar i posar a la graella (tipus "le creuset")
Donar un tomb i fregir de l'altra banda.
En una paella a part fregiu els tomàquets que haureu partit per la meitat. Donar la volta i tirar la sal, l'all i el julivert. Servir dos trossos de tomàquet i el tall de be.

15min

Notes

La carn queda molt tendra. Us agradarà. Al Regne Unit les venen preparades i les mostren als aparadors. L'acompanyament és molt mediterrani, però el tomàquet o qualsevol altra hortalissa hi queda prou bé.


Recepta de cuina de Cuixa de be amb tomàquet fregit

Cuixa de be a la planxa.

Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3153 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: