Pizza corça

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: França → Còrcega
Dieta: hipocalòrica
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 bases de pizza
  • Bacon en llonges (1 paquet)
  • Formatge de cabra (un “rulo” petit)
  • 1 ceba maca
  • Mel (1 cullerada de cafè per pizza)

2 racions

Elaboració

Talleu la ceba a talls fins i passeu-la per la paella. Tireu una mica de sal i d’oli. Així que us comenci a quedar transparent ja la podeu treure. Reserveu-la en un plat. A banda prepareu el bacon que haureu de tallar a tires. Talleu el formatge de cabra a talls. Agafeu la base de la pizza i escampeu la ceba. A sobre poseu els talls rodons del formatge de cabra i al damunt els talls de bacon. Agafeu una cullerada de mel líquida i escampeu-la per la pizza.

35min

Notes

Com més generosos sigueu a l'hora de fer la pizza millor. Els ingredients que us he posat servirien per dues pizzes, però si no voleu menjar tant i la voleu fer per a dos poseu la mateixa quantitat de formatge, ceba i bacon en una sola base de pizza. Quedarà molt bona.


Recepta de cuina de Pizza corça

Pizza Corça. Foto: Loreto Meix
per Loreto Meix

Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1050 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Àngels Fernández Guillén diu:
M'agrada molt la idea de posar-li mel.
Mercè Montardit diu:
M'encanta aquesta pizza.
Portant la recepta al meu terreny provaré de fer-la en format "canapé" ja sigui a sobre d'una torradeta de pa o en una cassoleta de massa de full.
Gràcies per compartir-la.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!