Pizza corça
Categoria:
Altres
Tipus de plat: Pizza
Recepta per forn
Típica de: França → Còrcega
Dieta: hipocalòrica
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 bases de pizza
- Bacon en llonges (1 paquet)
- Formatge de cabra (un “rulo” petit)
- 1 ceba maca
- Mel (1 cullerada de cafè per pizza)
2 racions
Elaboració
Talleu la ceba a talls fins i passeu-la per la paella.
Tireu una mica de sal i d’oli. Així que us comenci a quedar transparent ja la podeu treure.
Reserveu-la en un plat.
A banda prepareu el bacon que haureu de tallar a tires.
Talleu el formatge de cabra a talls. Agafeu la base de la pizza i escampeu la ceba.
A sobre poseu els talls rodons del formatge de cabra i al damunt els talls de bacon. Agafeu una cullerada de mel líquida i escampeu-la per la pizza.
35min
Notes
Com més generosos sigueu a l'hora de fer la pizza millor. Els ingredients que us he posat servirien per dues pizzes, però si no voleu menjar tant i la voleu fer per a dos poseu la mateixa quantitat de formatge, ceba i bacon en una sola base de pizza. Quedarà molt bona.
Etiquetes: Boníssima Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2562 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.