Amanida russa

Ingredients

  • 1 Quilo de patates noves mitjanes
  • 3 pastanagues petites
  • 100 grams de pèsols cuits al dente
  • 3 ous
  • 1 pot d'olives farcides d'anxova
  • 5 cogombres
  • 5 cebes tendres
  • 200 grams de bonítol en oli
  • 200 grams de maionesa
  • Oli d'oliva verge extra
  • Vinagre de vi o Mòdena
  • Sal i pebre acabat de moldre.

4 racions

Elaboració

Cou les patates i les pastanagues, com una mitja hora, quan queden 10 minuts afegeix els ous perquè es coguin també.
Un cop estiguin cuites les patates, posem sota el raig d'aigua freda i deixem que es refredin. Si les poses en aigua molt freda et seran molt fàcils de pelar.
Pela les patates i les piques en trossos de la mida d'un dau.
Les últimes dues patates les matxaques amb l'ajuda de la forquilla i així s'aconsegueix una textura més compacta.
Reserva en un bol per barreja tots els ingredients.
Pica la resta d'ingredients.
Desfés el bonítol amb l'ajuda d'una forquilla i s'afegeix al bol.
Pica les olives farcides.
Pica els cogombres i les cebes tendres molt finament.
Pela i pica en petits trossos la pastanaga.
Agrega els pèsols cuits amb els altres ingredients al bol.
Condimenta amb sal i pebre al gust.
Talla els ous a daus i afegeix al bol, reserva'n un per decorar per sobre a manera de decoració.
Amaneix l'ensaladilla amb oli, vinagre i sal, en poca quantitat, i després afegeix la maionesa i barreja bé.
Finalment ratlla o talla a rodanxes un ou i reparteix per sobre la safata de servir.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

634 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!