Amanida tèbia de fonoll i formatge
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Amanida
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil

Ingredients
- Dos bulbs de fonoll
- 8 rodanxes de formatge chèvre
- Melmelada de fruites del bosc
- Una cullerada d'oli d'oliva
- Un polsim de Sal
4 racions
Elaboració
Renteu els bulbs de fonoll i els talleu a rodanxes fines. Talleu també els troncs a rodanxes i les fulles ben fines. En una paella amb la cullerada d'oli, poseu el fonoll a fregir a foc lent mirant que no es dori. Afagiu una mica de sal, li doneu una remanada i ho distribuiu en quatre plats. Dintre de la mateixa paella i amb el mateix suquet que ha quedat poseu a fregir el formatge chèvre tallat a rodanxes. Quan estigui desfet, el poseu per damunt del fonoll que teniu fregit als plats. A continuació li poseu per sobre del formatge una cullerada de melmelada de fruites del bosc. Ja es pot servir.
30min
Etiquetes:
Fonoll
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
4261 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
Aquesta recepta ha estat publicada en el Tot Badalona en el número 133 del dia 16-3-2018 (pag 33)...
Moltes gràcies, Joan
D'entrada, la paraula burballa, en el català de mallorca, significa encenall. En cuina, parlem de burballes arrissades quan...
Sí, ho faré. Gràcies
Hi ha l'opció de posar-hi crema d'ametlla en lloc del iogurt però pel meu gust queda una mica massa dolç.