Amanida tèbia de fonoll i formatge

Categoria:
Tipus de plat:
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Dos bulbs de fonoll
  • 8 rodanxes de formatge chèvre
  • Melmelada de fruites del bosc
  • Una cullerada d'oli d'oliva
  • Un polsim de Sal

4 racions

Elaboració

Renteu els bulbs de fonoll i els talleu a rodanxes fines. Talleu també els troncs a rodanxes i les fulles ben fines. En una paella amb la cullerada d'oli, poseu el fonoll a fregir a foc lent mirant que no es dori. Afagiu una mica de sal, li doneu una remanada i ho distribuiu en quatre plats. Dintre de la mateixa paella i amb el mateix suquet que ha quedat poseu a fregir el formatge chèvre tallat a rodanxes. Quan estigui desfet, el poseu per damunt del fonoll que teniu fregit als plats. A continuació li poseu per sobre del formatge una cullerada de melmelada de fruites del bosc. Ja es pot servir.

30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6991 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: