Pizza de carbassó i formatge de cabra

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Dieta: celíaca
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 175 grs de farina d’avena sense gluten.
  • 175 grs de farina de fajol.
  • 120 grs d’oli.
  • 10 grs de mantega de coco,gheee… (es pot substituir per oli)
  • 70 grs d’aigua.
  • Un pessic de sal i sucre (nosaltres hem fet servir sucre de coco).
  • 1 culleradeta de llevadura.
  • Nota: sinò voleu fer la massa de la pasta brisa , podeu comprar una base de massa al super i només preparar el farcit.

Pel farcit:

  • 1 carbassó mitjà.
  • Orenga.
  • 1 rulo de formatge de cabra
  • Oli d’oliva, sal i pebre al gust.

2 racions

Elaboració

Poseu tots els ingredients de la massa en un bol i barregeu bé que quedi tot ben integrat. Introduïu la massa a una bossa de plàstic i deixeu-la reposar 15 minuts a la nevera. Seguidament estireu la massa amb un rodet sobre la base que utilitzareu per ficar la pizza al forn.
Deixeu reposar en el frigorífic 15 minuts més.
Durant aquests 15 minuts, podeu començar a preparar el farcit de la pizza.
Talleu el carbassó a rodanxes molt primes. En un plat poseu el carbassó. Després afegiu una mica d’oli, sal , pebre i orenga. Això ho heu de fer per capes, aneu posant una capa i després una altra .
Ho deixeu una estona que marini. Nosaltres ho deixem entre 30-45 min però amb 15 min ja en feu prou. Passat aquest temps, poseu el carbassó sobre la base de pizza. Veureu que el carbassó ha tret una mica de suc, si el poseu per sobre, ajudarà a que la base no quedi tan seca.
Per acabar talleu el formatge de cabra a rodanxes i el fiqueu a sobre el carbassó. La poseu al forn fins que veieu que està daurada (uns 20 minuts) i la traieu. Llesta per menjar

25min


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2014 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!