Tàrtar de salmó amb mango

Ingredients

  • 400 grs de salmó fulmat salvatge (el podeu trobar a l'Aldi)
  • 600 grs de mango madur
  • 1 alvocat madur
  • Anet al gust

2 racions

Utensilis

Turmix/batedora/thermomix

Elaboració

Pela i talla el mango a trossos , el poseu al vas de la batedora, turmix o thermomix. Batre'l durant 3-5 minuts fins que no quedi cap tros i tingui un aspecte de papilla. Reservem.
Pela i talla l'alvocat , poseu-lo al vas de la batedora , turmix o thermomix. Batre'l durant 3-5 minuts fins que no quedin grumolls (si el prepareu una estona abans , quan el tingueu batut deixeu l'os a dintre perquè no quedi oxidat) . Reservem.
Talla el salmó a tires i barreja l'anet.
Muntatge : fer-ho per capes , primer mango, al mig l'alvocat i per últim el salmó .

10min

Notes

Podeu servir racions individuals o una entera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3208 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: