Orada al forn amb tomàquet i ceba
Categoria:
Peixos i mariscos
Recepta per forn
Dieta: baixa en greixos
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 Orada fresca de piscifactoria.
- 2 Tomàquets madurs (de tamany mitjanet).
- 2 Cebes (de tamany mitjanet).
- Sal.
- Una cullerada d'oli d'oliva verge.
- Vi blanc de cuina (optatiu).
1 racions
Elaboració
-Netegem l’orada i li fem dos talls transversals. Salem per fora i una mica per dins (al forat que ha deixat en netejar els budells).
-Posem el forn a preescalfar a 200º.
-Tallem els tomàquets a rodanxes i les cebes també.
-Ho posem tot amb una mica de sal, al fons de la plata de forn fins que en fem una bona capa.
-Posem l’orada a sobre de la ceba i el tomàquet i hi afegim una cullerada sopera d'oli d'oliva verge.
-Fiquem la safata al forn i baixem la temperatura a uns 180º.
-Deixem coure uns 30 minuts (això en funció del tamany de la orada ), li donem la volta i uns 30 minuts més.
-Emplatem: en un plat posem l’orada i al costat,tomàquet i ceba. Hi tirem un raig d’oli d’oliva verge i ja es pot servir.
1h 10min
Etiquetes: Boníssima Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3606 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.