Orada al forn amb tomàquet i ceba

Categoria:
Recepta per
Dieta: baixa en greixos
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 Orada fresca de piscifactoria.
  • 2 Tomàquets madurs (de tamany mitjanet).
  • 2 Cebes (de tamany mitjanet).
  • Sal.
  • Una cullerada d'oli d'oliva verge.
  • Vi blanc de cuina (optatiu).

1 racions

Elaboració

-Netegem l’orada i li fem dos talls transversals. Salem per fora i una mica per dins (al forat que ha deixat en netejar els budells).
-Posem el forn a preescalfar a 200º.
-Tallem els tomàquets a rodanxes i les cebes també.
-Ho posem tot amb una mica de sal, al fons de la plata de forn fins que en fem una bona capa.
-Posem l’orada a sobre de la ceba i el tomàquet i hi afegim una cullerada sopera d'oli d'oliva verge.
-Fiquem la safata al forn i baixem la temperatura a uns 180º.
-Deixem coure uns 30 minuts (això en funció del tamany de la orada ), li donem la volta i uns 30 minuts més.
-Emplatem: en un plat posem l’orada i al costat,tomàquet i ceba. Hi tirem un raig d’oli d’oliva verge i ja es pot servir.

1h 10min


Recepta de cuina de Orada al forn amb tomàquet i ceba

En el plat per degustar-la.

Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3606 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de gener:

Arròs amb bacallà
Arròs amb bacallà
Arrossos i pastes
Escarola amb romesco i bacallà
Escarola amb romesco i bacallà
Amanides i plats freds
Escalivada amb ganyims  i anxoves
Escalivada amb ganyims i anxoves
Amanides i plats freds Amanida
Xoriç a la sidra
Xoriç a la sidra
Carns Aperitiu
Tortell de Reis
Tortell de Reis
Postres i dolços Coca

Veure receptes de gener i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: