Massa de pizza

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 240 ml d'aigua tébia
  • 5gr llevat per fer pizzes (jo en faig servir un d'específic, que es pot trobar fàcilment)
  • 1 cullerada i mitja de sal
  • 500 gr farina de força

4 racions

Elaboració

Es posen tots els ingredients en un bol i es treballen amb les mans, quan veiem que comença a agafar consistència ho treballeu al marbre de la cuina, va molt millor.
Quan tinguem la massa ben treballada la tornem a posar al bol i la tapem amb un drap unes dues hores. Passat aquest temps només us cal estirar i donar forma a la massa, enfarinar una mica el lloc on la voldreu coure, sigui una safata o un motllo de pizza, ja que va millor per treure posar-hi una mica de tomàquet triturat i mozzarella i només caldrà que feu volar la imaginació i hi afegiu els ingredients que vulgueu. Pebrot escalivat, tonyina, bacó, etc.
Avui n'he fet una de pinya, pernil dolç i gambes i l'altre de formatge de cabra pernil dolç i bacó

2h

Notes

Fa temps vaig estar buscant una manera per no haver de fer les dues pizzes al mateix temps, ja que amb aquestes mides en surten dues de grossetes, doncs aquí teniu un truc per mantenir-la. Un cop ha llevat la massa l'estireu la massa sobre un paper vegetal com si l'haguessiu de preparar per menjar al moment i l'emboliqueu, formant un rotllo com els que vènen als supermercats de pasta fresca, quan teniu el rotlle ho emboliqueu amb paper film i teniu dues alternatives, posar-la a la nevera per consumir en uns dies, fins a una setmana o congelar-la.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

4966 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: